6987005758 6973744846 Πτολεμαΐδα Ν576 kalavrinos250@gmail.com
hero image
 

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Καλαβρινός Νικόλαος, Πτολεμαΐδα, Κοζάνης 
ΤΑ ΖΩΑ

 

Η μονάδα μας είναι περήφανη που διαθέτει πιστοποιημένα πρόβατα Lacaune, μια φυλή με εξαιρετική φήμη στον χώρο της γαλακτοπαραγωγής. Τα πρόβατα αυτά έχουν επιλεγεί με προσοχή για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα και η απόδοσή τους. Με μια εξειδικευμένη μελέτη και σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα πιστοποίησης, η μονάδα μας εξασφαλίζει την υγεία και την ευημερία αυτών των προβάτων.

Τα πιστοποιημένα πρόβατα Lacaune αποτελούν τον πυλώνα της γαλακτοπαραγωγής μας. Με μια ανοικτή δέσμευση στην ποιότητα, παρέχουμε όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και διασφαλίζουμε τη συμβατότητα με τα αυστηρά κριτήρια προδιαγραφών.

Στηριζόμαστε στην εμπειρία και την αφοσίωσή μας για να προσφέρουμε προβατοτροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και προωθούμε τη βιώσιμη γεωργία. Η μονάδα μας είναι η αξιόπιστη επιλογή για όσους εκτιμούν την ποιότητα και τη φροντίδα προς τα ζώα.
Τα αρνιά Θηλυκά και αρσενικά  καθώς και το γάλα διατίθενται προς πώληση.

 

 


 
 
Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση της γενετικής επιλογής και της διαχείρισης του κοπαδιού μας, προκειμένου να αυξήσουμε την παραγωγικότητα και να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα ποιότητας του γάλακτος. Με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών για τη διαχείριση της θρέψης, της υγείας και της διαβίωσης των προβάτων, διασφαλίζουμε ένα υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον για τα ζώα.